top of page

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Workshops op bijzondere locaties

Lieverlee organiseert verschillende workshops op mooie groene locaties in en om Utrecht. 

Zoals de workshop 'Botanische Wandplaten Illustreren'. Deze workshop vindt plaats op Tuinderij Amelis'Hof of in de Oude Hortus in het centrum van Utrecht. Tijdens deze middag staat het tekenen naar de waarneming centraal.

Het evenement 'Illustreren en Dineren' is een workshop Botanisch Illustreren én een diner en vindt plaats in Slow Food centrum Koningshof in Utrecht

Workshops op maat

“Mathea heeft voor ons een workshop gouache tekenen op maat ontwikkeld voor een vrijgezellenfeest van mijn zus. Ze heeft veel ervaring in het geven van creatieve workshops en dat merk je meteen! Ze is als docent toegankelijk, positief en deskundig. Mathea stimuleerde ons om met het materiaal aan de slag te gaan - ookal hadden enkelen van ons al jaren niet meer getekend. Vooraf gaf ze ons veel inspiratie over het gekozen thema Sprookjes en zorgde de ‘opwarm-opdracht’ ervoor dat we een beetje los kwamen. Dankzij Mathea was het een geslaagde tekenworkshop in de prachtige tuinkas van DRUK (Westerkade Utrecht).” 

Louise Hendrickx

Onderstaande workshops zijn te boeken als groepsactiviteit . Ook behoord een workshop op maat tot de mogelijkheden. Het thema en materiaalgebruik stem ik dan af op uw wensen! Neem contact voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 Botanisch patroon-SM900px.jpg

Een workshop Botanisch Illustreren op een mooie groene locatie in of om Utrecht

Flyer Illustreren en Dineren breder SM18

Een workshop Botanisch Illustreren  én een diner op Koningshof, Utrecht

2018flyer geboortjekaartje-SM1080px.jpg

Wil je jouw unieke geboortekaartje ontwerpen maar kan je wel wat tips gebruiken?

Afgelopen Workshops

Cactus vierkant z logo_edited.jpg
Workshop Botanisch Illustreren (VOL)

16 maart 2019, 11:00 -16:00 uur

Waar: Oude Hortus, Utrecht (onderderdeel van het Universiteits Museum, Utrecht)

Deelnemers: Min. 6 / Max.10 personen

Prijs: € 80,- Inclusief materiaal, houten posterophanger, koffie, thee en lekkers

Inschrijven: Vóór 10 maart. Stuur een email met daarin je naam en adres naar info@lieverlee.com

Workshop Botanisch Illustreren in de Oude Hortus

Ben je ook zo dol op oude botanische tekeningen? En heb je zin om te tekenen op een inspirerende plek én tegelijkertijd veel illustratietechnieken te leren? Kom dan Botanische Illustreren in de kassen van de Oude Hortus in het centrum van Utrecht.

Tijdens de workshop laat je je verrassen door de bijzondere planten van de Oude Hortus en leer je tekenen naar de waarneming. Je leert hoe je krachtige vormen en lijnen, de juiste verhoudingen en schaduwen tekent. Daarnaast besteden we aandacht aan het maken van spannende kleurcombinaties en evenwichtige composities.

Door met verschillende kleurlagen te werken leer je prachtige, intense kleuren te maken. Daarom werken we met grijs- en kleurpotloden van goede kwaliteit. Aan het eind van de dag kan jouw illustratie zo aan de muur want je krijgt er een houten posterophanger bij!

 

bottom of page