top of page
2018flyer geboortjekaartje-SM1080px.jpg

Workshop: Ontwerp jouw unieke geboortekaartje
Wil je graag je eigen geboortekaartje ontwerpen maar weet je niet waar te beginnen? Heb je veel ideeën maar kan je wel wat praktisch advies gebruiken? Of heb je wel een beeld in je hoofd maar geen idee hoe je dat uit kunt werken?

Geen nood! Kom naar de workshop 'Geboortekaartjes Ontwerpen' en werk onder deskundige begeleiding aan (de basis van) jouw unieke geboortekaartje. Kom inspiratie opdoen, ontwerp, experimenteren met materialen en technieken en krijg tips voor het digitaliseren en drukken van jouw kaartje.

Alles begint met inspiratie! In het lokaal waar we werken staat een grote kast vol mooie voorbeelden. In deze workshop krijg je persoonlijk advies over hoe je jouw ideeën om kan zetten in een krachtig, aansprekend ontwerp. In het lokaal zijn verschillende materialen aanwezig zoals (kleur)potlood, fineliner, gouache (auquarelverf). Ook kun je aan de slag met papercuttechnieken (knippen en snijden van verschillende soorten papier). Samen kijken we welke materiaal en techniek het best past bij jouw ontwerp en maak je een begin met de uitwerking. 

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor het digitaliseren* en drukken van jouw geboortekaartje krijg je hiervoor een aantal tips zodat je beslagen ten ijs komt. 
 

bottom of page