Online Cursussen en Workshops

Creatieve coaching IMG-0554.jpg
10% korting

Kosten: €153,- i.p.v. €170,-

Via: Zoom

Data: 19, 26 mei en 2, 9 en 16 juni

Tijd: 9:30 - 12:00 uur

Aantal deelnemers: 6

Benodigdheden:  Materiaal is vrij en je kunt gebruiken wat je in huis hebt of iets nieuws aanschaffen. Voor vragen over materiaal kun je mij mailen.

Note: van de 2,5 uur ben je ongeveer 1 uur gezamelijk met de groep online. De overige 1,5 uur werk je zelfstandig en voor vragen en feedback kijk ik mee via zoom/ whatsapp of sms.

Online Cursus 

Vrij Illustreren

19, 26 mei en 2, 9 en 16 juni

Deze korte cursus is voor iedereen die onder begeleiding aan een eigen illustratief/ beeldend project wil werken. Je krijgt een duwtje in de rug om daarna zelfstandig verder te gaan.

Deze lessen vinden plaats in een kleine groep waarin veel aandacht is voor elkaars werk. Ik denk met je mee, daag je uit, geef feedback, stimuleer en motiveer! Daarnaast geef ik je individuele opdrachten toegespitst op jouw vraag.

Elke les starten we met een korte oefening of presentatie van ongeveer 20- 30 minuten om de creativiteit wakker te schudden. Daarna ga je aan de slag met je eigen werk en begeleid ik je daarbij. Daarnaast kijken we naar werk van andere illustratoren en houden we werkbesprekingen.

Voorbeelden van projecten:

- Leren werken met een bepaald materiaal zoals gouache, aquarel, tekentechnieken, mixed media, collage, druktechnieken

- Uit je comfortzone komen, vrijer leren werken

- Onderzoek doen naar je eigen stijl

- Werken aan specifiek illustratief of beeldend project zoals vrij werk, een beeldverhaal, illustraties bij een verhaal etc.

 

Wat leer je:

- specifieke beeldende skills toegespitst op wat jij wilt leren

- hoe je een eigen illustratief/ beeldend project start

- inzicht in hoe jouw creativiteit en beeldend proces werkt

- experimenteren en onderzoeken

 
 
IMG_0875_edited.jpg
10% korting

Datum: 23 juni 2021

Kosten: €40,- ipv €45,-

Via: Zoom

Tijd: 09:30- 12:30

Benodigdheden: grijs potlood, aquarelpapier en aquarel/ waterverf, fineliner

Deelnemers: Max. 10

Online Workshop

Botanisch Illustreren

Aquarel

23 juni 2021

Deze workshop van 3 uur is een kennismaking met Botanisch Illustreren en met het werken met aquarel. De planten/ bloemen die je thuis hebt staan centraal en je gaat tekenen naar de waarneming. Je leert hoe je krachtige vormen tekent en diepte creëert in je illustratie door te werken met aquarel.

Tijdens de les doen we verschillende korte en langere tekenoefeningen en oefeningen met aquarel. Daarnaast krijg je individuele feedback en houden we een korte werkbespreking met de groep.