top of page

Coronamaatregelenen

- We zijn in de buitenlucht met een kleine groep van max. 8 personen en houden 1,5 meter afstand van elkaar 

-Materiaal is van te voren schoongemaakt

- Bij aankomst staat er desinfectiegel klaar om de handen te reinigen. Na afloop mag je zelf jouw gebruikte materiaal reinigen met een desinfecteerdoekje

- Blijf thuis bij klachten (neem bij klachten contact op met mij om te overleggen)

Bij afmelden tot 48 uur voor aanvang van de workshop krijg je het gehele aankoopbedrag terug, vanaf 48 uur voor aanvang krijg je 50% terug. Indien er later een workshop gepland staat waar nog plek is dan kunt u daaraan deelnemen.

Algemene Voorwaarden Cursussen en Workshops

Onder Lieverlee wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan de handelsnaam 'Lieverlee' ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht, Nederland, onder kvk-nummer: 69352410.

 

1. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

 • De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Cursussen en Workshops georganiseerd door 'Lieverlee'

 • Door te betalen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

 

2. Algemeen

 • Per cursus wordt een minimum aantal en een maximum aantal deelnemers genoemd. Mocht de cursus volgeboekt zijn dan wordt u op de wachtlijst geplaatst. U krijgt een email op het moment dat er een plek vrij is gekomen.

   

3. Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

 • U ontvangt een mail met daarin het rekeningnummer waarop het cursusgeld kan worden gestort. De inschrijving is voltooid na betaling van het cursusgeld. Let op! Het is aan te raden tijdig te betalen want pas na de betaling bent u verzekerd van deelname.

 • Inschrijven en betalen voor de cursus kan t/m de datum zoals genoemd in de email met betaalgegevens.

   

4. Annuleringsvoorwaarden

 • Afmelden dient via e-mail en/of telefonisch te gebeuren.

 • Afmelden voor een cursus of workshop: zie hierboven bij "Coronamaatregelen'

 • Uw plek in de cursus/ workshop kan door iemand anders overgenomen worden. Neem in dit geval contact op met info@lieverlee.com. U bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van vervanging, evenals de betaling onderling.

 • Bij te weinig aanmeldingen of onverhoopte verhindering van de docent houdt Lieverlee zich het recht voor de cursus/ workshop te annuleren. Bij annulering wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

   

5. Aansprakelijkheid

 • Lieverlee is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van de deelnemer.

  Omdat we met teken- en schildermaterialen aan de slag gaan die af kunnen geven, is het aan te raden kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden.

6. Klachten

 • Heeft u een klacht over de cursus of workshop? Neem dan contact op met mij, Mathea Westerveld van Lieverlee (info@lieverlee.com) dan ga ik mijn best doen om uw klacht op te lossen.

bottom of page