Cursussen (online en offline)

2021vrij illustreren.jpg
special edition

Cursus 
Vrij Illustreren 

26 jan.
2 en 9 , 16 en 23 feb. 2022

 

Deze korte cursus van 5 x 2,5 uur is voor iedereen die onder begeleiding aan een eigen illustratief/ creatief project wilt werken.

In de lessen denk ik met je mee, geef ik feedback, stimuleer en motiveer! Daarnaast geef ik je individuele opdrachten toegespitst op jouw vraag. Lees verder

Deze keer werken we op Nieuw Rotsoord een kleine kinderboerderij/ tuin waardoor je de dieren en planten kunt gebruiken als inspiratiebrond voor je tekeningen

IMG_0875.jpg

Online Workshop

Botanisch Illustreren

Aquarel

23 juni 2021

Deze online workshop is een kennismaking met Botanisch Illustreren en met het werken met aquarel. De planten/ bloemen die je thuis hebt staan centraal en je gaat tekenen naar de waarneming. Lees verder

10% korting
IMG_0875_edited.jpg

Online Botanisch Illustreren

nog geen data

Meer info en aanmelden

In deze korte cursus van 3 x 2 uur teken je de planten en bloemen die je thuis hebt en leer je tekenen naar de waarneming. 

Safia-egeltje klein formaat_edited.jpg

Online Zomercursus

Gouache en Aquarel

nog geen data 

Meer info en aanmelden

In deze Online Zomercursus werk je in een kleine groep zodat er veel aandacht is voor wat jij wilt leren.

We onderzoeken de kwaliteiten van gouache en aquarelverf en je leert hoe je van een idee tot krachtig illustratief beeld komt.

IMG_8494.jpg

Online Illustreren Basis

nog geen data

meer info en aanmelden

In deze lessen van 4 x 1,5 uur geef ik korte tekenoefeningen en wat langere illustratieopdrachten. Elke les staat een ander thema centraal.

De oefeningen zijn bedoeld om nieuwe manieren van tekenen te ontdekken, meer te leren over jouw handschrift, zelfverzekerder te leren tekenen en je fantasie en creativiteit te prikkelen.